Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2015 12:26 - Звездни родители и кръвни групи - Част2 край
Автор: vlajniochi Категория: Други   
Прочетен: 3052 Коментари: 0 Гласове:
55

Последна промяна: 21.04.2015 12:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ЗОДИИТЕ НА КРЪВТА


Кръвта вода не става, е казал народът. Едва в началото на ХХ век австрийският учен Карл Ландштайнер и чешкият лекар Ян Янски установиха, че хората имат различия в свойствата на кръвнитe проби. Изучавайки групите, учените обаче са подминали нещо много важно, течността във вените носи астрална информация за човека. За много лечители и магове днес е вън от съмнение, че личността, характерът, здравето и цялото ни бъдеще по някакъв божествен начин са свързани именно с кръвната ни група.
Пръв Масахито Наоми разбули тайната на кръвта в книгата си: "Вие сте такива, каквато е вашата кръвна група". Днес, преди да си кажат името, японците изстрелват към събеседника си - "Аз съм I група - ентусиаст, лидер, II - трудолюбив и прилежен, III - творческа личност, и IV - организатор с нестандартно мислене".
В духовен план първата - нулева, е мелодична, втората А - хармонична, В е ритмична, а последната, четвъртата - АВ, се определя като сложна. За всяка от тях са характерни някои вкоренени черти, които несъмнено предопределят житейския и кармичен път на човека. "Информацията, заложена в плазмата и телцата, се предава от поколение на поколение още от сътворението. Ако знаете коя от четирите кръвни групи сте, ще получите информация за себе си, дори по-точна от нумерологичното или хороскопско врачуване", казват специалистите. В Германия преди време се появи нова услуга намирането на любим според кръвната група. Хората с нулева се определят като целеустремени, идеалисти, но ревниви, завистливи и освен това натрапчиви любовници. Принадлежащите към А са нестандартни, В - самостоятелни, а АВ - рационални и злопаметни. 
Извън всички тълкувания може би йогите са най-точни, казвайки, че човека е роден, за да бъде щастлив. Неслучайно най-безгрижната кръвна група - нулевата, е и най-древна. Тя е текла във вените още на неандерталците и кроманьонците, а днес определя съзнанието и битието на съвременните бохеми. След това Адам и Ева напуснали Райската градина и така се появили втората (А) и трета (В) при представителите на племената, заселили се в Европа и Азия. Накрая от смесването на първите три е дошла четвъртата, най-младата кръвна група - АВ. Тя е най-универсална, принадлежи на богочовеци с безброй таланти, с модерни фобии и характер, менящ настроението си като времето на Олимп. 

НУЛЕВА КРЪВНА ГРУПА

Вечно щастливи, с най-добре адаптиран темперамент към житейските обстоятелства нулевите вятър ги вее на бяла кобила. Тези хора са първа писта за мутресите, защото обичат да печелят парите и да ги харчат с размах. Техният девиз - всичко, което лети, се яде, идва от времето на кроманьонците, чийто представители са. Най-древната кръвна група усвоява изключително лесно всяка мръвка и се наслаждава на живота без угризения. Справя се страхотно с контактите и комуникацията. Дълбоко вкорененият оптимизъм кара представителите на нулевата група да вярват, че съдбата винаги е с тях. С такъв бензин във вените не е за учудване, че най-голям брой стават политици и журналисти. Другите професии са търговия, право, политика, кино и телевизия.
Общественият живот, особено на шумни и публични места, са тяхната вита среда, докато провинцията и самотата ги изпълват със скука и униние. Най-силното оръжие на нулевите е общуването, а най-достойната им черта е, че никога не се крият зад подчинени и шефове. Тяхната приспособимост е за възхищение, но понякога ги превръща в ловки закононарушители. В здравословен план животът на педал води хората с нулева кръвна група до проблеми с нервите, стомаха и бъбреците. За щастие те са резистентни към инфаркти и имат шанса да живеят поне сто години. Природата е снабдила 0 с всичко необходимо, за да бъде техният брак успешен и интересен. Стараят се винаги да запазват топли и приятелски отношения с партньора, дори ако възникнат проблеми. Те са спонтанни, могат да решат, че трябва да отидат на театър 10 минути преди започването на спектакъла, или да замислят кратко пътешествие за събота и неделя едва в петък вечер. Всекидневието ги отегчава и това се проявява най-силно в леглото. Нуждаят се от изненади - секс в неочаквани места, в необичайно време.

КРЪВНА ГРУПА А

Хората от група А притежават най-чувствителния и сантиментален, най-творческия потенциал. За разлика от 0 предпочитат да стоят зад кулисите и да дърпат конците, отколкото да се излагат на светлината на прожекторите. Те съзнателно се стремят да избягват острите ъгли във взаимоотношенията и въпреки това постоянно имат усещането, че лошо се вписват в обкръжението. Оттук идват персоналните оплаквания от рода на "никой не ме разбира".
За да работят нормално, хората с А във вените имат нужда от ред, логика и подход. Ако им се струва, че в работата няма ясно определена система, те ще я създадат. Областите, в които се изисква моментна реакция и гъвкаво мислене, не са за тях. Защото А постоянно нервничи по повод финансите например. Шубе ги е да натиснат копчето на калкулатора, камо ли на банкомата. В професионален план те са идеални за съдия, адвокат, дипломат или лекар. Най-силното им оръжие е интуицията. Понякога физическите и психическите им реакции са забавени, поради което те не могат да работят в кризисна обстановка, да играят хазарт или на борсата. Хората от II кръвна група прекрасно работят в солидни организации и много добре се вписват в служебната йерархия. Защото те действат на принципа - всяка жаба да си знае гьола - предпочитат не да ръководят, а да получат точни инструкции. Което се отнася и за секса. Не са особено сексуални, макар че са готови стриктно да изпълняват задълженията към партньорите си. Колкото повече напредват сексуалните контакти с такъв човек обаче, толкова повече креватната гимнастика с него влиза в коловоза на отегчението и рутината. Така че не само в службата, но и в леглото те имат нужда от шеф, който да им казва коя партия как да свирят.
Третата кръвна група - В притежава най-стабилния темперамент. Представителите й са родени организатори, рационални, дисциплинирани и прагматични. Те умеят и обичат да работят с уреди, машини и други сложни системи. И получават истинско удоволствие, когато всичко е в синхрон. Понякога тази педантичност може да граничи с фанатизъм. "Бетите" могат да бъдат наречени и единаци - но не по природа, а поради вътрешното им нежелание да попаднат под влияние на другите. "В" просто не обичат да работят в екип и предпочитат да отговарят само за своите действия.
Хората от тази кръвна група следват пътя на съдбата си, директно атакуват проблемите и може би заради това в очите на околните племето на "бетите" изглежда брутално, нетактично и егоцентрично. Зад тази биоенергийна група обаче се крият прозорливи хора, които обичат реда и мразят импрвизациите. Следвайки своят ритъм, те приемат без проблеми йерархията, властта, дори повтаряемостта и еднообразието, защото не притежават усет към адаптацията и дипломацията.
В професионален план представителите на третата кръвна група са тесни специалисти, орисани да бъдат успешни в областта на технологията, биологията, фармацията, електрониката, инженерните науки, както и във финансите и бизнеса. И в изкуствата, но по-скоро онези, изискващите някаква техническа парадигма - скулптура, балет, живопис. Ако В се занимават с инвестиции, те предпочитат да си имат работа с нещо съществено и стабилно - например недвижими имоти. Не се доверяват много-много на акции и борсови машинации. Иначе са чувствени натури, надеждни приятели и колеги. И в работата, и в секса имат доста високи изисквания и към себе си, и към околните. Зад спокойната им натура и невъзмутимо поведение се крие една чувствителна, крехка, сладоледена душа. Могат да ви се сторят хладни, но когато иде реч за любов, техните чувства могат да се развият бурно и неудържимо.

КРЪВНА ГРУПА АВ

АВ е най-интригуващата и рядка кръвна група, защото тя е обeдинила в себе си всички възможности, дарби и таланти na останалите. Тази странна смес обаче избива на горещ темперамент. Нейните притежатели са едновременно сдържани и общителни, скромни и пробивни, замислени и дръзки. Присъщо им е да се занимават със систематизиране като А, упорити са като В и общителни като нулевите. Но многото дини под една мишница естествено създават проблеми, тъй като е много трудно да се избере коя е най-зряла. Оттук и перманентно чувство у алфабетите за лична и професионална неудовлетвореност, тревога и песимизъм. В този смисъл никак не е случайно, че тази кръвна група сменя местоработата си като носни кърпички. За щастие динамичната й контектура процъфтява във всички области - физика, химия, инженерство, агрономство, екологията, медицината. АВ се отличава и с творчески наклонности. Сложният им натюрел ги прави прекрасни художници и артисти. Привлича ги всичко неизследвано, непонятно и мистично. Много хора от т. нар. група IV могат да бъдат срещнати сред гадателки и пророци. От тях се получават прекрасни религиозни лидери. Според изследванията кръвта върху Торинската плащаница - платното, в което се смята, че е било увито мъртвото тяло на Исус Христос - е именно AB.
Потомците на Исус не обичат самотата, а изолацията ги изкарва извън релси. Душевните им рани обаче зарастват удивително бързо. В любовта те могат да бъдат и шампанско, и коктейл "Молотов"! АВ умеят да се настройват към чувствата на партньора и по някакъв свръхестествен начин да ги разбират. Темпераментът на АВ прави живота с тях непредсказуем. От една страна, хората, подвластни на тази кръвна група, се стремят в дома им всичко да е гладко и спокойно. В същото време обаче смятат, че свободата и известно количество време извън семейството съществено може да освежи и разшири отношенията, което може да стане причина за семеен конфликт.

http://forum.graveo.info/viewtopic.php?f=209&t=156



Гласувай:
56



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vlajniochi
Категория: Други
Прочетен: 839365
Постинги: 129
Коментари: 545
Гласове: 5244
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031