Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.04.2011 15:46 - МАНТРА за привличане на ЛЮБОВ
Автор: evelin Категория: Изкуство   
Прочетен: 20386 Коментари: 9 Гласове:
13

Последна промяна: 18.04.2011 15:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
*
*
*

  image*

Анимашки
image
*
 




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. evelin - Най-добре е ритуалите за любов да се ...
18.04.2011 17:40
Най-добре е ритуалите за любов да се провеждат в петък, разбира се, по пълнолуние. Не извършвайте никакви действия в тази посока в 9, 15, 19, 23, 29 лунен ден – нищо добро няма да излезе. Енергетиката им не способства за придобиването на хармония и любов. Свещите за магическите действия трябва да се купуват: до обяд – за привличане на любов, а след обяд – за унищожаване, прогонване, против нещо: например несподелена любов.

ТИБЕТСКА МАНТРА ЗА ЛЮБОВ

Първия път ритуалът за привличане на любов е най-добре да се изпълни по пълолуние! Трябва да го повтаряте три вечери поред, а след това само в петък (най-добрия ден за любовни ритуали!). И така, уединете се в закътано място и медитирайте за любов, за това, как страстно желаете да се наслаждавате на всичките й радости. Доверете се на Вселената, знайте, че тя ви чува! След това тихо повторете мантрата четири пъти: „ТО ДО СИРО АН ВАТ МОНО РАН“.


цитирай
2. evelin - Подробен план за действие за тези, ...
18.04.2011 17:40
Подробен план за действие за тези, на които засега не им върви в любовта.

1.Първият лунен ден е най-доброто време за намисляне на желания: те непременно ще се сбъднат. В този момент трябва детайлно и подробно да „набележите“ вашето щастие. Представете си кого бихте искали да видите редом до себе си. Ако имате някого конкретно предвид, можете да помечтаете за него. Задължително условие е, че в мечтите ви трябва не просто да рисувате образа – необходимо е и вие да се виждате редом с него. Трябва да мечтаете с радост, с удоволствие и увереност, че всичко ще се сбъдне. След това се постарайте с края на първия лунен ден да отхвърлите всички мечти, да забравите за тях за известно време и да превключите на нещо друго. Постъпвайки по този начин, вие сякаш пускате вашата мечта на свобода, като й позволявате да работи самостоятелно, независимо от вас.


цитирай
3. evelin - 2. През втория лунен ден внимателно ...
18.04.2011 17:41
2.През втория лунен ден внимателно се вглеждайте в околните: дали наблизо не е обектът на вашите мечти? Именно този ден най-остро и тънко усещаме къде е нашият човек и къде – не.

3.Хората лесно се запознават, когато Луната е в Близнаци и в Лъв. Затова в тези дни се старайте да се намирате сред хора и повече да общувате.

4. По време на цялата първа фаза на Луната продължавайте да

мечтаете и мислено да градите планове за предстоящото щастие. Това е период на подготовка към бъдещето, затова не бързайте с активните действия, ако вече имате конкретен обект на вашата любов.

цитирай
4. evelin - 5. На шестия лунен ден настройте ...
18.04.2011 17:41
5.На шестия лунен ден настройте мислите си към човека, който ви е симпатичен, опитайте се да го разберете, да усетите чувствата му – в този ден се обостря интуицията и вие със сигурност ще можете да почувствате какви са перспективите на вашите отношения и как трябва да се държите, за да се осъществят мечтите ви по най-добрия начин. В този ден имате шанс да изберете единствено правилния вариант на поведение. След това действайте според вашата интуиция.

6.Ако се решите на активни действия, най-добре е да изберете 21-вия лунен ден: тогава ставаме смели дотам, че сме способни на подвиг, и можем да извършваме постъпки, за които по-рано сме се страхували дори да мечтаем. Помнете: когато наистина срещнем „нашия“ човек, благоприятната ситуация за завързване на отношенията с него се създава от само себе си. Задачата се състои в това, да не я пропуснем, навреме да видим отворилата те пред нас врата. Със „своя“ човек всичко се получава леко – запомнете това правило.

цитирай
5. evelin - 7. Ако до началото на четвъртата ...
18.04.2011 17:42
7.Ако до началото на четвъртата фаза на Луната не ви се предостави такъв шанс, не трябва повече да го търсите. Остава ви да започнете всичко отначало с идването на следващото новолуние. През това време не предприемайте нищо – починете си и от плановете, и от действията.

8.Ако усилията ви са се увенчали с успех и сте намерили щастливата любов, най-доброто време за начало на сериозни отношения, както и за встъпване в брак е седемнадесетият лунен ден. Тогава сме преизпълнени с жизнени сили, вътрешно сме освободени и разкре-постени като никога, а любовта обещава да е дълга и трайна.

9.Не се отчайвайте, ако не се получи от първия път. Щастието в личния живот ще дойде тогава, когато в душата ви се настанят мир и хармония, когато се научите да се радвате на живота просто така, без всякакви причини, когато свикнете да живеете в пълно съгласие е вашата интуиция, откриете истинската си природа брак е седемнадесетият лунен ден. Тогава сме преизпълнени с жизнени сили, вътрешно сме освободени и разкре-постени като никога, а любовта обещава да е дълга и трайна.

цитирай
6. evelin - КАК ДА СЕ ИЗБАВИТЕ ОТ НЕЖЕЛАН ПОК...
18.04.2011 17:43
КАК ДА СЕ ИЗБАВИТЕ ОТ НЕЖЕЛАН ПОКЛОННИК

Изчакайте, когато Луната започне да намалява. Смесете чаена лъжичка сол и толкова смлян червен пипер. Когато ги смесвате, внимателно погледнете към огъня на свещта и три пъти произнесете (така че дъхът ви да докосва сместа): „Както звярът бяга от огъня, така и ти (името) бягай от мене!“ и в заключение кажете: „Да бъде!“. След това изсипете солта и пипера под стелките на обувките му, като три пъти повторите заклинанието, и поставете стелките на мястото им.

цитирай
7. evelin - ПРОТИВ НЕСПОДЕЛЕНА ЛЮБОВ От ...
18.04.2011 17:44
ПРОТИВ НЕСПОДЕЛЕНА ЛЮБОВ

От несподелената любов трябва да се избавите и то колкото по-скоро, толкова по-добре-друг изход няма. Но какво да направите, ако искате да се отървете от нещастната любов, която ви причинява само мъки и душевни страдания, но не можете? Ето една проста рецепта. Изчакайте осмия лунен ден. Това е денят на покаянието. Неговият символ е пожарът. Имате шанс да изгорите като в пламък вашето минало -включително и обременителната несподелена любов. Сутринта, когато вземате душ, си представете, че струите на водата отмиват от вас всичко чуждо, наносно, ненужно – душата ви се изчиства, в нея остава само това, което наистина ви принадлежи, само вашата истинска същност. Закуската трябва да е лека. След това до следващата сутрин е желателно нищо да не ядете. В средата на лунния ден можете да пристъпите към процедурата на изчистване. За целта е необходимо да останете сами, да вземете лист хартия, молив, химикалка, бои или флумастри -което ви харесва............

цитирай
8. evelin - ....................
18.04.2011 17:45
Вашата задача е . да изобразите на този лист вашата нещастна любов. Как именно ще го направите, зависи от вашето въображение, фантазия и творчески възможности. Можете просто да вземете химикалката и да напишете на листа хартия историята на любовта си – така, сякаш правите записка в дневника или пишете писмо на приятелка. Можете да представите любовта си във вид на някакъв образ – цвете, разноцветни петна или щрихи, фигури – както желаете. Главното е в процеса на тази работа ясно да осъзнаете, че това, което изобразявате, е именно несподелената ви любов. Когато почувствате, че рисунката или писмото са готови и вие сте вложили в него всичките си преживявания, свързани с нещастната ви любов, запалете свещ, след това сгънете листа хартия, поставете го върху метален поднос или друга негоряща поставка и го запалете от свещта. Гледайте огъня: изгаря -вашето минало, вашата несъстояла се любов – тя си отива от вас завинаги, отваряйки вратата към щастливото ви бъдеще. Измийте пепелта под течаща вода, а след това известно време гледайте пламъка на свещта, като усещате как образувалата се в душата ви празнота се запълва със светлина, радост, любов, но вече не към вашия възлюбен, а към живота, към цялата Вселена, към вас самите…

цитирай
9. juliet - @---,--->---
18.04.2011 21:21
Весела вечер!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: evelin
Категория: Изкуство
Прочетен: 2766130
Постинги: 439
Коментари: 5991
Гласове: 18498
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930