Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.10.2009 12:40 - Щура оферта... Само за днес!!!
Автор: evelin Категория: Забавление   
Прочетен: 4113 Коментари: 16 Гласове:
4

Последна промяна: 17.10.2009 12:42


image
*
*
*
В замяна може да ме заведеш на тези местенца...
Или поне на едно от тях! ;)))))))

*
*
*

Дори да ви звучи невероятно Париж, Рим и Венеция не са в този списък. Има много места в света изпълнени с романтика, страст и любов. Места където да се насладите на природната красота и спокойствие или на зашеметяваща архитектура и незебравими преживявания с любимия човек.


10. Канадски скалисти планини. Канада

image


Ако вечеря на свещи с бутилка шампанско не е точното ви определение за романтично изживяване, то величествената красота на Канадските скалисти планини, далеч от тълпата, може да бъде иделаното за вас място за романтична почивка. В границите на планините има пет Национални парка включени в списъка на ЮНЕСКО. Тук може да се разхождате хванати за ръка с любимия човек и заедно да се възхищавате на природната красота. Идеално място за влюбени скиори, планинари или влюбени, които обичат планинско колоездене .........

 

image


9. Сейшелите

image


Ако величествените планински пейзажи не са романтични за вас, тогава е добре да опитате нещо по екзотично. Сейшелите, 115 зашеметяващи острова, разположени в средата на Индийския Океан, са отлично място за влюбени двойки, търсещи спокойна почивка сред природата. Белите плажове, тюркоазената вода, и обширните гори създават изпълена с романтика атмосфера. За разлика от други екзотични места  Сейшелите не са препълнени с туристи, така че може да се насладите на почивката си необезпокоявани.

Виж още: Сейшелите – една мечтана ваканция


image

image


8. Токио. Япония

image


Как да откриеш романтична атмосфера  в изпълнения с живот, зает и пренаселен Токио? Ако с твоята половинка нямате време да се разходите до Киото или Окинава, може да се насладите на круиз по Токийския залив. Великолепните гледки, които се разкриват под нощните светлини, блестящият Рейнбоу мост и модерната архитектура на Одайба създават незабравимо преживяване за влюбените. На кораба може да се насладите на романтична френска или италиянска вечеря, или на круиз по залез само за вас двамата.

 

image
 

7. Меерсбург. Германия

image


Меерсбург
, малък град разполжен в близост до езерото Констанц и границата с Швейцария в Германия, е романтичен като град от приказките. Ако търсите място където времето да спре, то  Меерсбург с неговата красива архитектура, кафета, барове, ресторанти, заобиколен от лозя и овощни градини, определено е мястото което търсите. Най-подходящото време да дойдете тук за романтичната си почивка е през пролетта когато всичко е покрито с цветя. Есента е особено подходяща ако искате да посетите винарските изби и да опитате от качественото местно вино.

 

image

image


6. Биг Сур. Калифорния. САЩ

image


145 километра каране по бреговата линия на  Биг Сур може да не изглежда много дълго, но ако спирате няколко пъти за целувка, после няколко пъти за прегръдка, и след това още няколко пъти, за да се насладите на прекрасните гледки, със сигурност ще прекарате повече време с любимия човек. Красотата на това място спира дъха. Тук няма молове, туристически атракции (с изключение на изключителните гледки), няма улично осветление. Идеално място да предложиш брак и да кажеш “да”.

 

image


5. Сен Пол Де Ванс. Прованс. Франция

image


За съжаление препълненият с туристи Париж, вече не е толкова романтичен, но във Франция все още има няколко места където романтичната атмосфера изпълва въздуха. Прованс земята на багри и ухания, винаги е била рай за артисти, и разбира се, влюбени, които търсят вдъхновение и страст. Сред най-хубавите места в региона е  Сен Пол Де Ванс – стар град изпълнен с чудесни ресторанти, очарователни кафета, романтични калдъръмени улици и красива архитектура.

 

image

image

4. Сан Франциско. САЩ

image


Сан Франциско, либералният град на любовта ще ви очарова с красотата на залезеза над Мостът Голдън Гейт, елегантните кафета и ресторанти, или просто с разходка по улиците му. Градът е изпълнен с романтика, светъл и бял напомнящ много на някой средиземноморски град.

 

image

image
 


3. Лисабон. Португалия

image


Няма по-романтична столица от Лисабон. Гостоприемната атмосфера на града, облян от слънчевите лъчи през деня и изпълнен със звуците на джаз и фадо през нощта, превръщат града в идеалното място за страстна почивка с любимия човек. Може да си направите романтична разходка по тесните улици, да се повозите на известните жълти трамваи, или да разпуснете в някой от безбройните барове и клубове на Лисабон. Пролетта и есента са идеалното време да посетите това място – туристите са по-малко и дните се приятно топли.

 

image

image

2. Фарьорските острови. Дания

image


Представете си безкрайна шир, внушителни, стръмни скали, блестящо море, необхватни ливади с трева и голи хълмове. Ако това ви звучи като идеалната атмосфера за следващото ви романтично пътуване, значи трябва да посетите Фарьорските острови, разположени между Шотландия и Исландия. Островите са забравени от туристическите агенции, екскурзиантите и дори пътешествениците, което ги превръща в идеално място за влюбените търсещи спокойствие и уединение сред великолепната природа. Най-доброто време да ги посетите е от юни до август, но не забравяйте, че дните са много дълги, а нощите разочароващо къси.

 

image

image

 

1. Санторини. Гърция

image


Всичко е изпълнено с романтика в Санторини. Белите стени на къщите, очарователните малки улици, красивите градини, отличната кухня, местното вино, прекрасното море, златисто огряните скали, вълнуващите залези и фантастично успокояващата средиземноморска атмосфера …. Санторини е едно от най-големите съкровища на нашата планета и истински рай за влюбените.

 

image

image


Вярно е, че е много по-важно с кого споделяш живота си, отколкото къде, но както огънят утихва след известно време и има нужда от нова искра, за да се възпламени отново, така и връзката ви понягога има нужда от нова искра и ще се възпламени отново, ако от време на време се отдадете на романтична почивка, на някое красиво място.

Източник: opentravel.com



Е, навити има ли!? Знаех си...;)))






Гласувай:
4



1. ka4ak - Записвам се!
17.10.2009 12:53
За привлекателен незнам,но за наивник съм 100%!!!
цитирай
2. mamas - №7 и №2
17.10.2009 12:58
Най-романтични ми се сториха (за моя вкус).

А ти къде беше, влюбено момиче?
Обичам те :)
цитирай
3. evelin - Eх, тази Евелин...
17.10.2009 13:00

За стара незнам, но Вещица си е - 100%!

Един да е, ама ka4ak да е! ;))))))))))
цитирай
4. evelin - На крилете на развинтената си фантазия...
17.10.2009 13:01

И тук, и там... И навсякъде! :)

Обичам обичта ти, Слава! Голямо гуш* ;)
цитирай
5. lubara - Поздрави !
17.10.2009 16:03
Аз си избрах Санторини, и е близко ...
цитирай
6. evelin - А с любим човек, lubara...
17.10.2009 16:09

... и накрай света! :)

цитирай
7. juliet - :)
17.10.2009 16:32
На мен ми харесаха Канадските скалисти планини, Биг Сур, Фарьорските острови и Санторини, но на теб ти пожелавам да се докоснеш до всяко прелестно кътче, което е в мечтите ти!-8-
цитирай
8. evelin - juliet...
17.10.2009 16:36
juliet написа:
на теб ти пожелавам да се докоснеш до всяко прелестно кътче, което е в мечтите ти!


... споделено с любимия човек! :) Нека бъде! ;)
цитирай
9. priqtel12 - Ех, че "Офертичка"......
17.10.2009 18:12
Благодаря, че ми разкри тези прелести.....Поздрави!
цитирай
10. evelin - ;)
17.10.2009 18:21

Приятелска, priqtel12...
цитирай
11. agea - Какви оферти:))
17.10.2009 19:52
Страхотни местенца,май ми се иска да бъда навсякъде...
цитирай
12. evelin - Бъди, agea!
17.10.2009 19:57
Поискай го достатъчно силно и ще се сбъдне! :)
цитирай
13. cinderellathespy - Страхотни снимки!-:)
18.10.2009 23:24
Май ще стягам куфарите и към Санторини ходом марш догодина живот и здраве!-:) Предложение номер едно ми изглежда най-възможно изпълнимо в близкото бъдеще на този етап!Апропо малко извън контекста/ама да не пиша лично/, Ади, един щъркел ще ти донесе копюри, но преди това личната му секретарка ще ти се обади тумороу!Спокойна нощ от мен и поздрави!-:)
цитирай
14. evelin - Като тръгнеш, cinderellathespy... Свиркай! :)))
20.10.2009 13:54
Изкарваме си чудесно заедно... ;))) Който не вярва... да дойде с нас! : )))

Прегръдка за Секретарката на Щъркела! ;)
цитирай
15. valiordanov - Бих те завел само в най-красивата ...
21.10.2009 20:34
Бих те завел само в най-красивата страна в Галактиката - БЪЛГАРИЯ... Всичко това което мечтаеш е просто незнание къде се намираш....Намиг... Време е ...Да вървим!
цитирай
16. evelin - Това "Намиг"...
22.10.2009 13:50
... ти спаси кожата, Родолюбецо!!! :)))))))))

Би ме отвел и накрай Галактиката... Знай! ;)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: evelin
Категория: Изкуство
Прочетен: 2765952
Постинги: 439
Коментари: 5991
Гласове: 18498
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930